تابلوسازی

تابلوسازی/تابلوسازی چلنیوم/تابلو استیل/تابلوسازی در غرب تهران/تابلو مغازه/تابلو/تابلو نئون/ال ای دی ثابت/تابلوروان/تابلو پزشکی/کامپوزیت/ترمو وود/تابلو فلکسی/لایت باکس/لایت باکس فریم لس/طراحی تابلو/نئون.

شماره تماس: 09129735949 نظری

شماره واتس اپ:09038658397

ادرس اینستاگرام:http://www.instagram.com/tablosazii_taj

تابلوسازی صنعتی است که با بهره گیری از تکنولوژی روز و تکنسین های کارآزموده در خدمت تبلیغات محیطی است. با توجه به فضای رقابتی ای که در مشاغل مختلف در زمینه تبلیغات محیطی اتفاق افتاده است، کسب و کارهای موفق هستند که بتوانند از مزایای دنیای تبلیغ بهره مند شوند.

صنعت تابلوسازی یکی از کارآمدترین ابزارهای است که به صاحبین کسب و کار کمک می کند تا کالای خود را به خوبی معرفی نمایند. تابلوها با تنوع بسیار زیادی که دارند، گاهی به شکل بیلبوردهای تبلیغاتی در گذرگاه و گاهی در ابعاد کوچک تر در سردرب مغازه ها و مکان های اداری و تجاری نصب می شوند.

قدمت تابلوسازی

اگر بخواهیم به بررسی دقیقی در مورد تاریخچه تابلوسازی در جهان بپردازیم، می توان گفت که تابلوسازی قدمتی دیرینه ای به بلندای تاریخ بشریت دارد. از زمانی که انسان های اولیه توانستند پیام خود را توسط نوشتن بر روی سنگ، چوب و… انتقال دهند به گونه ای می توان گفت که تابلوسازی شکل گرفت. نصب علائم تجاری و نوشتن بر روی دیوارهای سنگی و سردرب مکان های تجاری روشی قدیمی است که از گذشته دور مورد استفاده بشر بوده است. سنگ نوشته های قدیمی بسیاری در سراسر دنیا و در ایران وجود دارد که پیام هایی به خط میخی بر روی آن نگاشت شده است. کتیبه بیستون، نقش رستم و سنگ نوشته های موجود در تخت جمشید و… نمونه ای از هزاران سنگ نوشته از این مدل نوشته های به جای مانده از گذشته هستند.

 

تابلوسازی/نوشته قدیمی به خط میخی
تابلو یا لوح قدیمی نگاشته شده بر روی سنگ

تحول در صنعت تابلوسازی

تابلوسازی هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر به مرور زمان و با پیشرفت در صنعت و تکنولوژی دچار تغییر و تحول بنیادین شد. سیر تکامل تابلوسازی و صنعت چاپ در قرن 17 میلادی زمانی که چاپ مطبوعات رونق گرفت شدت بیشتری یافت. می توان گفت بعد از اختراع گوتنبرگ و رواج مطبوعات در اروپا تمامی کشورهای دیگر در سراسر دنیا کما بیش تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتند.

ورود تابلوسازی به ایران

ورود تابلوسازی به کشورمان عزیزمان ایران در حدود دهه 40 شمسی بر می گردد. در این زمان صاحبین کسب و کار و تبلیغات کالا و محصولات خود را بر روی سنگ، چوب و پارچه می نوشتند. خوشنویسی بر روی فلزات و پارچه تا مدت های مدیدی در بین کسبه ایرانی محبوب بود. به دلیل مقاومت پایین و آسیب پذیری در مقابل شرایط جوی همچون نور خورشید این تابلو ها به تدریج جایگاه خود را از دست داد و تابلوهای جدید جایگزین آن شدند. اولین مدل تابلوهای تبلیغاتی به شکل امروزی که وارد ایران شد تابلو نئون شیشه ای بود که گاز نئون در داخل لوله های شیشه ای قرار داشت و با متصل شدن به برق نور آن پدیدار می گشت. بعد از تابلوی نئون به ترتیب تابلوهای فلزی برجسته، سپس کامپوزیت و در ادامه چلنیوم وارد کارزار تبلیغات محیطی در کشورمان شدند.

تابلوسازی به شکل مدرن و امروزی

اساس شکل گیری تابلوسازی به شکل مدرن و امروزی که مشاهده می کنیم به سال 2000 میلادی بر می گردد. همزمان با تحول در اختراع متریال های جدید در زمینه تابلوسازی همچون: ورق های کامپوزیت، ورق چلنیوم، پلکسی گلاس و تحول در ساخت انواع دستگاه های چاپ دیجتالی صنعت تابلوسازی مدرن و جذاب تر شد. نیاز روزافزون صاحبین مشاغل به معرفی کالا و خدمات و نیاز به تنوع در نوع تبلیغات ناخودآگاه منجر به تغییر در ساختار تابلوسازی گردید.

انواع تابلوها در صنعت تابلوسازی

تابلوسازی های امروزی با کمک تکنولوژی و با بهره گیری از خلاقیت، ایده پردازی و ادغام هنر نور و رنگ، تابلوهای بی نظیری را به وجود آورده است. دلیل متنوع بودن انواع تابلوهای تبلیغات محیطی تا حدود زیادی به تنوع در سلیقه مخاطبین و مشتریان بر می گردد. در عین جذابیت و خلاقانه بودن تابلو استفاده از رنگ مناسب باید به گونه ای باشد که منجر به جذب مشتری شود. در تابلوسازی باید به ترکیب رنگ ها و کنتراست رنگی دقت ویژه ای شود تا تابلو بتواند تاثیر بالا و به سزایی داشته باشد.

تابلو چلنیوم

یکی از جذاب ترین و محبوب ترین تابلوها در میان صاحبین مشاغل و کسب و کار، تابلو چنلیوم یا همان چلینوم می باشد. استفاده از این مدل تابلو ابتدا در کشور آلمان بود. در قرن بیستم میلادی شرکت( M I S) با کمک تکنولوژی، ورق های آلومنیوم را به شکل انعطاف پذیری به وجود آوردند که باعث تحولی شگرف در این صنعت شد. تابلوهای چلنیوم ابتدا به شکل ساده ساخته می شدند اما بعدها با کمک خلاقیت تابلوسازان در انواع مختلف و در رنگ بندی های متنوعی پا به عرصه وجود گذاشتند.

انواع تابلو چلنیوم:

چلنیوم ساده

پانچی

سوپرساید

الماسی

طلایی

دوبل

کریستالی

ستاره ای

تابلو چلنیوم
مدل پانچی تابلو چلنیوم
تابلوسازی/تابلو چلنیوم پانچی
چلنیوم پانچی
تابلوسازی/چلنیوم ساده
چلنیوم ساده

برای آشنایی بیشتر با تابلو چلنیوم وارد لینک زیر شوید:

«چلنیوم »یا «چنلیوم »چیست؟و نحوه کاربرد آن چگونه می باشد؟

تابلو استیل

استیل نوعی آلیاژ است که مقاومت زیادی در برابر اکسید شدن یا همان زنگ زدگی را دارد. ورق های استیل از ترکیب فولاد، کروم و کربن به وجود امده است. به میزانی که کربن این آلیاژ بالاتر باشد کیفیت این ورق ها هم بالاتر می رود و جذب آهن ربا نمی شود. به استیل های که جذب آهن ربا نمی شوند به اصطلاح «استیل نگیر »گفته می شود. در صورتی که میزان فولاد این آلیاژ بالاتر باشد به راحتی جذب آهن ربا شده و به اصطلاح عامیانه این مدل ورق استیل را «بگیر »می گویند. ورق های استیل در رنگ بندی های مختلفی در بازار موجود هستند از جمله آنها : ورق استیل طلایی، رزگلد، استیل نقره ای، قرمز، آبی، مشکی و برنز. رنگ های طلایی و نقره ای استیل بیشترین استفاده را در صنعت تابلوسازی و در میان صاحبین مشاغل دارند.

نحوه ساخت حروف استیل

تابلوهای استیل مانند سایر تابلو هایی که به شکل برجسته ساخته می شوند مانند چلنیوم ابتدا باید طراحی فایل تابلو در نرم افزارهای همچون کورل دراو، اتوکد و یا فتوشاپ طراحی شود. بعد از مرحله طراحی فایل طراحی شده توسط دستگاه لیزر برش داده شود. در نهایت ورق های استیل توسط اساتید حروف ساز با کمک متریال قلع و ابزار های چون هویه لبه های آماده باعرض 1 الی 5 سانتی متری را به نوشته های برش خورده وصل می کنند.

نور پردازی در حروف استیل

بعد از آماده شدن حروف توسط اساتید حروف سازی، کار نور پردازی با کمک لامپ های کم مصرف «اس ام دی» انجام می شود. نور پردازی در تابلوهای استیل به دو روش نوراندریک و دوغی انجام می شود.

تابلو راهنمای اتاق استیل

استفاده دیگری که از ورق های استیل در صنعت تابلوسازی می شود، ساخت تابلوهای با ابعاد کوچک (15*30 )و یا(20*40) به عنوان تابلو راهنمای اتاق اداری است. تابلوهای راهنما اتاق در انواع مدل های مختلفی همچون: رومیزی، ساده و یا پشت چسب ساخته می شود. نحوه ساخت این تابلوهای کوچک بدین صورت است که ابتدا فایل مد نظر را در کورل دراو یا نرم افزارهای مشابه با فونت دلخواه طراحی کرده و سپس فایل طراحی شده را با کمک دستگاه لیزر فایبر بر روی ورق استیل در ابعاد مشخص شده حکاکی می کنیم.

برای آشنایی با تابلوهایاستیل وارد لینک زیر شوید:

(آشنایی با تابلوی استیل)

تابلوسازی/تابلو استیل نوراندریک
تابلو استیل نور اندریک
 تابلو سازی /استیل دوغی

استیل دوغی
تابلو راهنمای طبقات استیل
تابلو راهنمای طبقات استیل
 تابلوسازی /تابلو راهنمای اتاق اداری رومیزی
تابلو راهنمای اتاق اداری رومیزی استیل

فلکسی فیس

بعد از اختراع دستگاه چاپ توسط گوتنبرگ در قرن پانزدهم تحول بسیار زیادی در صنعت چاپ اتفاق افتاد. چاپ بنر و فلکسی یا همان فلکسی فیس هم که توسط دستگاه چاپ صنعتی انجام می شود، توانستند در صنعت تابلوسازی جایگاه ویژه ای برای خود دست و پا کنند. به علت قیمت مناسب و مقرون به صرفه این نوع تابلو ها به خوبی توانستند مشاغل کوچک و حتی بسیاری از کسب کارهای بزرگ را هم به سوی بکشانند. روکش فلکسی فیس دارای پوشش ابریشمی و کوتینگ است به همین دلیل مقاومت زیادی در برابر شرایط جوی همچون نور خورشید، سرما و باد را دارد.

انواع تابلو فلکسی

تابلو های فلکسی در دو نوع قاب بنری و لایت باکس دسته بندی می شوند. در صورتی که فریم تابلوی ما از نوع قاب بنری و چاپ هم از جنس بدون نور و اگر فریم ما از نوع لایت باکس باشد، چاپ روکش فلکسی ما باید از جنس نور خور که خاصیت عبور نور را دارد باشد.

نور پردازی در تابلوی فلکسی فیس

در صورتی که فریم تابلو از نوع قاب بنری باشد، باید به فاصله هر یک متر یک عدد پرژکتور از بالای تابلو تعبیه شود. برای نور پردازی تابلو های لایت باکس از داخل فریم و چهارچوب تابلو توسط لامپ های مهتابی یا ال ای دی استفاده می شود.

تابلوسازی / فلکسی فیس قاب بنری
فلکسی فیس قاب بنری
تابلو فلکسی لایت باکس
فلکسی فیس مهتابی خور

تابلو پلکسی گلاس

تابلوهای پلکسی گلاس هم مانند حروف چلنیوم و استیل به شکل برجسته و سه بعدی ساخته می شود. ورق پلکسی گلاس از جنس آکرولیک است که عموم مردم آن را با نام پلکسی یا پلکسی گلاس می شناسند. این ورق ها تا60% امکان عبور نور از خود را دارند. به دلیل مقاوم بودن آنها در برابر شرایط جوی مانند سرما، گرما،نورخورشید و باد و همچنین قابلیت نورپردازی بالا به همراه تنوع رنگی آن به خوبی توانستند جایگاه خود را در بین کسب و کارهای مختلف و صنعت تابلوسازی پیدا کنند. تابلوهای پلکسی گلاس هم در محیط داخلی و هم بیرونی ادارات و امکان تجاری و مغازه ها استفاده می شود. این تابلو ها به دو روش کنش کاو و لبه هندی و لبه سوئدی ساخته می شوند.

انواع پلکسی لبه سوئدی

لبه سوئدی رزین

لبه سوئدی استروک

مشجر

میرور یا همان آیینه ای.

برای آشنایی با تابلو های پلکسی گلاس وارد لینک زیر شده و مطالعه بفرمایید.

(تابلو پلکسی گلاس)

تابلو پلکسی گلاس
تابلو پلکسی گلاس
تابلوسازی/باکس پلکسی گلاس
تابلو پلکسی گلاس

تابلو پزشکی

در صنعت تابلوسازی نوعی تابلو با عنوان تابلو پزشکی وجود دارد که علاوه بر پزشکان اصنافی دیگر مانند وکلا و دفاتر نمایندگی بیمه هم از آن استفاده می کنند. به دلیل اینکه پزشکان بیشترین استفاده را از این مدل تابلو دارند، در بین عموم مردم و حتی سازنده گان تابلو هم با عنوان تابلو پزشکی با دکتری شناخته می شود. اندازه استاندارد این نوع تابلو معمولا در ابعاد50در70 سانتی متر و 70در90 سانتی متر می باشد.

انواع تابلو های پزشکی

تابلو های پزشکی در دو مدل صفحه تخت و صفحه برجسته یا وکیوم ساخته می شوند که در نوع وکیوم آن ورق پلکسی توسط دستگاه ویژه و به وسیله حرارت برجسته می شود. این تابلو ها در دو مدل یک طرفه و دو طرفه قابل ساخت هستند با توجه به محل نصب تابلو و در صورت داشتن دید از هر دو طرف خیابان معمولا از مدل دو طرفه آن استفاده می شود.

تابلو پزشکی
تابلو پزشکی وکیوم دو طرفه
تابلوسازی/ تابلو پزشکی دو طرفه
تابلو پزشکی دو طرفه

نئون

تابلوهای نئون تابلوهای هستند که معمولا در پشت شیشه مغازه و محل کسب وکارهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. در صنعت تابلوسازی با دو نوع نئون پلکسی و شیشه ای سر و کار داریم. در مدل شیشه ای نئون به علت مقاومت پایین و امکان شکسته شدن و خالی شدن گاز نئون امروزه کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. بر خلاف نئون شیشه ای نوع پلکسی آن هم از انعطاف بالایی برخوردار است هم در مقابل ضربه و نور و سرما مقاوم تر است و به خوبی توانسته در صنعت تابلوسازی و در بین مشاغل مختلف جایگاه ویژه و مناسبی پیدا کند.

برای مطالعه بیشتر و آشنایی با تابلو نئون پلکسی وارد لینک زیر شوید.

(تابلونئون)

نئون پلکسی
نئون پلکسی
تابلوسازی/ نئون پلکسی بر روی پی وی سی
نئون پلکسی

لایت باکس فریم لس

تابلوهای لایت باکس فریم لس نوع جدیدی از تابلوهای لایت باکس قدیمی هستند که در صنعت تابلوسازی مورد استفاده قرار می گیرد. همانگونه که از اسم تابلو پیداست فریم این تابلو مشخص نیست و زمانی که ما از جلو به این تابلو نگاه بیندازیم هیچ نشان و اثری از قاب وفریم تابلو نیست. قاب این تابلو ها در دو مدل یک طرفه و دو طرفه و در ضخامت 7/5 و 12 سانتی متری ساخته می شود. چاپ تابلو های فریم لس بر روی پارچه های مخصوص و با عنوان تکس تایل انجام می شود. کوچک ترین اندازه برای ساخت این تابلوها در ابعاد40در60 و بزرگ ترین آن 150در 600 می باشد.

*لایت باکس فریم لس

تابلوسازی/لایت باکس فریم لس
لایت باکس فریم لس
لایت باکس
لایت باکس فریم لس

تابلو روان

تحول در صنعت تابلوسازی باعث ایجاد تابلوهای دیجیتالی مختلفی شد که با استقبال زیادی در فضای تبلیغات محیطی و در میان صاحبین کسب و کار شد. مشاغلی مانند: داروخانه ها و املاک های مسکن که نیاز دارند علاوه بر نام برند خود اطلاعات بیشتری در مورد خدمات و یا کلای خود ارائه دهند از تابلوهای روان استفاده می شود. تابلوهای روان در دو نوع1- تک رنگ (سبز یا قرمز)2- فول کالر توسط سازنده گان تابلو ساخته می شوند.

*(تابلو روان)

تابلو روان تک رنگ قرمز
تابلو روان تک رنگ
نمای از پشت تابلو روان
تابلو روان

مدیریت تابلوسازی تاج: بیژن نظری

 

۲۴ دیدگاه دربارهٔ «تابلوسازی»

  1. بسیار عالی و کامل بود به نظرم کسی که بخواد اطلاعاتش رو کامل کنه در زمینه تابلو همین مقاله براش کافیه سپاس گزار از نگارنده مقاله

  2. عاااااالی بود سپاس بابت نکات مهم و کلیدی که در این مقاله آورید واقعا به من خیلی کمک کرد

  3. کارن مالکی

    عالیه واقعا ، در اسرع وقت به نحوه احسنت ارائه میدهند با قیمت بسیار مناسب و به صرفه هست و با کیفیت عالی .

  4. بهترین کیفیت رو دارید و ممنون از پیشتیبانی همه ساعته و طرح های زیبا و قیمت مناسب
    امید مقدم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا